Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής & Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.)
Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας

Εκδηλώσεις

Επισκόπηση

Τύπος
Ημερίδα
Διοργανωτής
ΔΑΣΤΑ
Γνωστικό αντικείμενο
Ανεξαρτήτως επιστημονικού πεδίου
: 18/12/2014 11:00 πμ
: 18/12/2014 2:00 μμ
Τοποθεσίες

Στοιχεία συμμετοχής

Υποβολή αίτησης
: :

Αφίσα

Τίτλος

Εκδήλωση βράβευσης Καινοτομικών και Επιχειρηματικών Ιδεών και Σχεδίων 2014

Περιγραφή

Η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (Δ.Α.ΣΤΑ.) της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. διοργάνωσε εκδήλωση Απονομής Βραβείων με θέμα: «Βράβευση Καινοτομικών και Επιχειρηματικών Ιδεών και Σχεδίων 2014», την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014. Την εκδήλωση προλόγισε ο Επιστημονικός Υπεύθυνος της Πράξης καθ. κ. Κεχαγιάς Δημήτριος. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής πραγματοποιήθηκε η βράβευση των καλύτερων επιχειρηματικών σχεδίων που συμμετείχαν στον διαγωνισμό της ΔΑΣΤΑ ΑΣΠΑΙΤΕ για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014, από τους επιστημονικούς υπευθύνους των υποκείμενων δομών της ΔΑΣΤΑ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Συγκεκριμένα:

Ο καθ. κ. Κεχαγιάς Δημήτριος, επιστημονικός υπεύθυνος της Δ.Α.ΣΤΑ., απένειμε το 1ο Βραβείο του Διαγωνισμού στην ομάδα I-Beach.

Ο καθ. κ. Πανέτσος Σπυρίδων, επιστημονικός υπεύθυνος του Γραφείου Διασύνδεσης της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε., απένειμε το 2ο Βραβείο του Διαγωνισμού στην ομάδα Green Comfort.

Ο καθ. κ. Μουστάκας Γεώργιος, επιστημονικός υπεύθυνος της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε., απένειμε το 3ο Βραβείο του Διαγωνισμού στην ομάδα Back to Nature

Παραλαβή δεδομένων σε εξέλιξη