Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής & Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.)
Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας
Ανακοινώσεις ΔΑΣΤΑ


  • Σας ενημερώνουμε οτι την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα "Εκδήλωση βράβευσης Καινοτομικών και Επιχειρηματικών Ιδεών και Σχεδίων 2014" στην αίθουσα 203 στο κεντρικό κτήριο της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.


  • Η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. καλεί τις φοιτήτριες/φοιτητές και αποφοίτους της Α.Σ.Π.ΑΙ.Τ.Ε. να δηλώσουν συμμετοχή στο διαγωνισμό «Καινοτομικών και Επιχειρηματικών Ιδεών και Σχεδίων» που διοργανώνει. Πληροφορίες και το έντυπο του διαγωνισμού ΕΔΩ.

  • Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 8 Απριλίου 2014 και ώρα 11.00 π.μ θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο αμφιθέατρο της σχολής με θέμα "Σπουδάζοντας στην Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. η οποία έχει στόχο την ενημέρωση μαθητών Τεχνολογικής Εκπαίδευσης για το ακαδημαϊκό προφίλ της σχολής, τα προγράμματα σπουδών των τμημάτων της καθώς και τα επαγγελματικά προφίλ των αποφοίτων.

  • Σας ενημερώνουμε οτι την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 11.30 π.μ θα πραγματοποιηθεί η Εκδήλωση Βράβευσης Καινοτομικών και Επιχειρηματικών Ιδεών και Σχεδίων 2013 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. (203).


  • Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα "Η επιχείρηση μου" στην αίθουσα εκδηλώσεων της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. (203).
Παραλαβή δεδομένων σε εξέλιξη